Korisni linkovi
Kontakt

ŽUPA SV.FRANJE ASIŠKOGA
ČAPLJINA
(Privremena adresa:)
Župni ured Dračevo
88307 Višići, BiH
Mobitel: 063/346-596

Naše župe

www.cbismo.com
www.zupablagajbuna.ba
www.svivan.ba
www.sveti-matej.info
www.katedrala-mostar.info

ŽUPNE OBAVIJESTI ZA 3. KORIZMENU NEDJELJU (B)

Slijedeća nedjelja je 4. korizmena nedjelja. Sveta misa bit će ovdje samo jedna u 1130 sati. U 1400 sati imat ćemo križni put u Hrasnu i odmah nakon toga svetu misu. Ovo naše mini-hodočašće namijenit ćemo za vlastito obraćenje.

U utorak, 13. ožujka, u dvorani hotela Mogorjela u 2000 sati korizmena tribina u organizaciji ovog župnog ureda i HKZ-a Troplet. Tribinu na temu “Ljubav i povjerenje – temelj obiteljskog zajedništva” održat će Ana Perišić, hagioasistent.

U četvrtak, 15. ožujka, u 2000 sati bit će pobožnost Presv. Oltarskom sakramentu u molitvenom prostoru u Čapljini. U mjesecu ožujku nakane apostolata molitve su: opća: da u svim dijelovima svijeta bude primjereno priznat doprinos žena u razvoju društva; misijska: da Duh Sveti udijeli ustrajnost svim diskriminiranim osobama koje su progonjene i osuđene na smrt zbog imena Kristova, napose u Aziji; biskupska: da naše obitelji s radošću prihvaćaju dar novoga života i u djeci vide dragocjeno blago za obitelj, narod i Crkvu. Na ove nakane molit ćemo i mi pod pobožnošću Presv. Oltarskom sakramentu.

Petkom je križni put u 1730 u molitvenom prostoru u Čapljini.

Župne aktivnosti, vjeronauk i škola gitare se nastavljaju prema već ustaljenom rasporedu. Srijedom proba velikog zbora u 1900 sati. Petkom u 2000 sati susret mladih. Molimo, tko želi ići na susret HKM u Sisku 5. i 6. svibnja o. g. da se prijave čim prije. Zadnji rok je 15. ožujka o. g. i nakon toga se prijave neće moći primati. Subotom u 1300 sati mali zbor, klapa ima probu u 1345, srednjoškolski zbor u 1515 sati.