Korisni linkovi
Kontakt

ŽUPA SV.FRANJE ASIŠKOGA
ČAPLJINA
(Privremena adresa:)
Župni ured Dračevo
88307 Višići, BiH
Mobitel: 063/346-596

Naše župe

www.cbismo.com
www.zupablagajbuna.ba
www.svivan.ba
www.sveti-matej.info
www.katedrala-mostar.info

PRVI ROĐENDAN RADIONICE BETLEHEM

Radionica za osobe s posebnim potrebama Betlehem iz Čapljine proslavila je svoj prvi rođendan. Ova radionica djeluje pod okriljem Caritasa biskupija Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan. Točan nadnevak rođendana bio je 10. siječnja, u utorak, ali je proslava upriličena tek u petak,  13. siječnja 2012. godine.

Bilo je uistinu svečano. Okupilo se, kao što to rade i svakoga dana, osam korisnike radionice i dvoje uposlenih, ali i njihovi brojni prijatelji, volonteri i roditelji. U radionicu je toga dana svratio i ravnatelj Caritasa don Ante Komadina. Izrazio je svoje zadovoljstvo uspjehom radionice Betlehem u prvoj godini postojanja. Don Ante je posebno naglasio kako ga usrećuje broj volontera u čapljinskoj radionici, koji su dosta brojniji od onih u mostarskim radionicama.

Inače, kada je radionica Betlehem prije godinu dana otpočela s radom, usluge radne terapije počela je pružati za šestero korisnika, a na kraju godine bilo ih je osmero.  S istim tom brojem počeli su provoditi svoje aktivnosti u novoj godini u nadi da će, ne samo zadržati stare, već pridobiti i nove volontere i prijatelje. Moto ove radionice i dalje ostaje  misao Majke Tereze: Ne možemo činiti ništa veliko, samo male stvari s velikom ljubavlju.