Korisni linkovi
Kontakt

ŽUPA SV.FRANJE ASIŠKOGA
ČAPLJINA
(Privremena adresa:)
Župni ured Dračevo
88307 Višići, BiH
Mobitel: 063/346-596

Naše župe

www.cbismo.com
www.zupablagajbuna.ba
www.svivan.ba
www.sveti-matej.info
www.katedrala-mostar.info

ŽUPNE OBAVIJESTI 28. NEDJELJE KROZ GODINU

Slijedeća nedjelja je 29. nedjelja kroz godinu, misijska nedjelja. Milostinja od te nedjelje namijenjena je misijama. Podržite naše misije koliko vam je to moguće. Svete mise su ovdje redovito u 1130 i u 1800 sati.
Zahvaljujem našim domaćicama koje su pripremile kolače. Zahvaljujem Draganu Ragužu, Draženku Krmeku, Ivici Brajkoviću, Niki Stankoviću i svima koji su im priskočili da bi pripremili sve potrebno da bi nakon mise imali zakusku na dan zaštitnika naše župe. Zahvaljujem Ani Knežević i Marici Mustapić koji su se pobrinuli za primanje kolača od naših domaćica. Hvala pjevačima i čitačima koji su prepoznali Božji zov te su veličali i slavili Boga svojim predivnim pjevanjem i jasnim čitanjima. Ako sam koga ispustio onda se ispričavam.
Još uvijek traje akcija prikupljanja novčanih sredstava za kupnju kombija. Stoga, uzimajući u obzir situaciju u kojoj živimo i njezine poteškoće, molim župljane da učine koliko mogu. Unaprijed zahvaljujem.
Subotom u 1000 sati proba maloga zbora, u 1045 proba srednjoškolskog zbora, u 1500 sati su ministranti, a u 1600 sati čitači.
Izašao je novi broj župnog lista u novome ruhu. Dragi župljani ovisi o nama hoćemo li ga nastaviti tiskati u boji ili nastaviti po starome. Od ovog broja molim vas da u košaricu koja će biti za to pripremljena ubacite prilog od 0, 50KM po župnom listu ukoliko želite da se nastavi raditi u boji. Ukoliko se netko želi pretplatiti za čitavu godinu onda to može učiniti u uredu. Unaprijed vam zahvaljujem na razumijevanju i podršci.